Hiltop on metallialan suurin ja kaunein. Ainakin meidän mielestä. Kumppanuussuhde meidän ja Hiltopin välillä on jatkunu päivämäärästä 30.12.1996 aina tähän päivään saakka. Juhlittiin siis 20-vuotista yhteistä taivaltamme viime vuonna. Kakut jäi kylläkin vahingossa syömättä.

Me ollaan alusta asti toimittu Hiltopin laitetoimittajana ja teknisenä tukena. Kun Hiltop muutti 2011 uuteen ja mahtavaan halliin, ja me päästiin mukaan suunnittelemaan verkkoa ja laitteita. Kun 2016 uusin halli avattiin, saatiin kunnia hoitaa sama ruljanssi sielläkin. Me ollaan Hiltopin ongelmanratkojat.

Hiltop palvelee asiakkaitaan nykyaikaisilla ja tehokkailla tuotantomenetelmillä, joka näkyy laitekannassa ja teknologian määrässä, jota yrityksessä on. Asiakkaina Hiltopilla on mm. veneteollisuus, koneteollisuus ja rakenneteollisuus, joille laatu ja nopeus tärkeää.

On itsestään selvää, että kun kyseessä on tämän mittaluokan yritys, jossa liikevaihto hipoo neljää miljoonaa, laitekanta kasvaa vuosi vuodelta ja yritys rekrytoi uusia työntekijöitä, niin laitteiden pitää toimia. Meidän mielestä jokaisen yrityksen pitäisi se ymmärtää, että tietokoneet ovat yritykselle työkaluja, eivät itsestäänselvyyksiä. Laitteiden pitää toimia, että töitä voidaan tehdä. On sitten kyseessä laserleikkurin ohjaustietokone tai laskuttajan henkilökohtainen PC. Sen. Pitää. Toimia.

Meille onkin todella tärkeää, että asiakkaan ongelma kuullaan ja heti seuraavaksi ratkotaan. Ja että se ongelma ratkotaan järkevästi. IT-laitteiden, tulostimien ja oheislatteiden pitää olla järkevästi mitotettu, että ne ovat varmasti sopivia juuri siihen tarkoitukseen, kun missä niitä käytetään (ja että ne kestävät sen ajan, kun mitä niiltä vaaditaan). Ei ole mitään järkeä tuoda alumiinivanteilla varustettua kopiokonetta tai ylimitoitettua serveriä asiakkaalle, joka sellaista ei tarve. Hankintojen, tarjousten ja toimitusten pitää olla tarkasti mitoitettuja ja mietittyjä. Näin säilyy asiakassuhde vuodesta toiseen.

Hiltop on asiakas joka on harkittu, mutta nopea liikkeissään. Se asettaa myös haasteita IT-kumppanille, ja mehän rakastetaan haasteita. Koskaan ei tiedä, milloin puhelin soi ja ilmoitetaan, että seuraavalla viikolla tulee uusi laite, tai että ensi viikolla aloittaa uusi suunnittelija. Me ollaan myös todella nopeita liikkeissämme. Etätyökaluilla ja tarkkaan valituilla kumppaneilla me pystymme käytännössä ratkaisemaan ongelman kuin ongelman saman tunnin, tai ainakin saman päivän sisällä. ”Me tullaan sitten joskus” ei kuulu meidän sanavarastoon.

Me myös uskotaan vahvasti siihen, että kun meidän asiakkailla menee hyvin, niin meilläkin menee hyvin.

Tämmönen pläjäys tällä kertaa. Me ollaan siis softafirman lisäksi todella vahvasti laitetoimittaja, tekninen tuki ja ennen kaikkea kumppani yrityksille jotka haluavat nopean ja luotettavan kumppanin.

Jos haluat kuulla enemmän siitä, et miten me voitais auttaa myös sun yritystä laitteiden hankinnassa, tuessa ja haasteiden ratkomisessa niin otathan yhteyttä.